UITLAATSERVICE — DE WANDELINGEN

Hondenuitlaatservice voor Eindhoven, Aalst en Waalre

Hondenuitlaatservice `Gaat ie Mee` is een ervaren en professionele uitlaatservice voor honden uit Eindhoven, Aalst en Waalre.

Twee uitlaatgroepen per dag

`Gaat ie Mee` heeft twee uitlaatgroepen per dag. Een ochtendgroep (wandeling om 10.30 uur) en een middaggroep (wandeling om 14.00 uur). De honden worden bij u thuis opgehaald en na het uitlaten weer netjes thuis gebracht.

Eigen omheind uitlaatterrein in Waalre

Uw hond wordt uitgelaten op een privé speelweide in een bosrijke omgeving in Waalre. Het terrein is ruim 10.000 vierkante meter en volledig omheind. Zodat uw hond veilig kan rennen, spelen en ravotten.

Wandeling van ruim een uur

Een wandeling duurt ruim een uur. Uw hond is dan met ophalen en terug brengen, afhankelijk van waar u woont, dus al gauw ruim twee tot drie uur van huis.

De ochtendwandeling

De ochtendwandeling vindt plaats rond 10.30 uur `s ochtends. Rond 9.00 uur start `Gaat ie Mee` met het ophalen van de eerste honden. Als alle honden op zijn gehaald begint de wandeling van een ruim een uur. Na de wandeling wordt uw hond weer netjes naar huis gebracht en worden de honden voor de middaggroep opgehaald.

De middagwandeling

De middagwandeling vindt plaats rond 14.00 uur. De eerste honden worden opgehaald vanaf 12.30 uur. De laatste honden van de middaggroep worden rond 17.00 uur thuisgebracht.

Onbezorgd spelen en leren

Tijdens de wandelingen kunnen de honden lekker rennen, snuffelen, graven, ravotten en als het weer het toelaat zwemmen met hun speelkameraadjes. Spel en ontspannen omgang met andere honden verbeteren bovendien de sociale vaardigheden van uw hond. Op deze manier leert uw hond zich snel gedragen binnen een roedel.

Honden van alle leeftijden

Zeer jonge maar ook oude honden zijn bij `Gaat ie Mee` van harte welkom. Omdat `Gaat ie Mee` beschikt over een privé terrein is er gelegenheid om deze honden een time-out te geven door ze b.v even apart te zetten zodat ze weer wat tot rust kunnen komen.

De jonge honden krijgen zodoende toch de gelegenheid om kennis te maken met hun soortgenoten zonder zichzelf voorbij te lopen. De oudere honden kunnen hun eigen tempo bepalen en toch nog genieten van hun soortgenoten en het samen zijn.

Honden uit Eindhoven, Aalst of Waalre

`Gaat ie Mee` komt uit Eindhoven en het uitlaatterrein is in Waalre. Om te voorkomen dat uw hond te lang in de auto moet zitten worden alleen honden uit Eindhoven of Aalst-Waalre met de uitlaatservice meegenomen.

Een echt `hondenleven`

`Gaat ie Mee` laat uw viervoeter genieten van een echt `hondenleven` en brengt u hond voldaan en goed uitgelaten weer thuis.

Wilt u meer informatie? Ga naar het kopje `veel gestelde vragen`. Of neem gewoon eens vrijblijvend contact op. Bel me op 06 - 5113 8812 of mail naar info@gaatiemee.nl.