UITLAATSERVICE — VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik juist voor `Gaat ie Mee` kiezen als uitlaatservice?

Zeer veel ervaring
Met ruim 20 jaar ervaring als hondenuitlaatservice is `Gaat ie Mee` één van de meest ervaren uitlaatservices van Eindhoven en omgeving.

Erkend gedragstherapeut
`Gaat ie Mee` is erkend gedragstherapeut, gespecialiseerd in honden en hun gedrag. Uw hond is dus in goede, professionele handen.

Eigen omheind uitlaatterrein in Waalre
`Gaat ie Mee` heeft een eigen en omheind uitlaatterrein in Waalre. Dit terrein is speciaal en uitsluitend bestemd voor de `Gaat ie Mee` honden. Uw hond kan hier dus niet weglopen.

Grote passie voor honden
`Gaat ie Mee` heeft een grote passie voor honden. Dit komt de wandelingen met uw hond ten goede. Honden zijn prachtige wezens met ieder hun eigen behoeftes en mogelijkheden `Gaat ie Mee` behandelt ze dan ook als zodanig.

Volg de belevenissen van uw hond
Wekelijks kunt u de belevenissen van `Gaat-ie-Mee` volgen middels foto`s, filmpjes en verhaaltjes. Deze worden geplaatst op ons weblog, www.gaatiemee.blogspot.com.

Leuke foto`s van uw hond
De foto`s die van uw hond op de weblog komen te staan mag u gebruiken voor privé-doeleinden.

Korting op andere diensten
Als `Gaat ie Mee` klant krijgt u 15% korting op gedragstherapie, Reiki en fotosessies van uw hond.

Opvang van uw hond tijdens vakantie
Honden die met `Gaat ie Mee` wandelen kunnen bij `Gaat ie Mee` komen logeren als hun baasje een weekendje weg wil of op vakantie gaat (zie kopje opvang).

Wat is het werkterrein van `Gaat ie mee`?

`Gaat ie Mee` neemt honden uit Eindhoven, Aalst en Waalre mee voor een heerlijke wandeling. Hierbij wordt wel gekeken naar de logistieke haalbaarheid. Voor exacte informatie hierover kunt u het beste even contact opnemen met `Gaat ie Mee`.

Waar wandelen jullie?

`Gaat ie Mee` is in het bezit van een omheind terrein in de vorm van een speelweiland van ongeveer 10.000 m2 waar de viervoeters veilig en naar hartelust kunnen rennen, spelen, graven, snuffelen en als het weer het toelaat badderen. Het terrein ligt in een bosrijke omgeving en is speciaal en uitsluitend voor de `Gaat ie Mee` viervoeters bestemd. Het terrein is omgeven door bomen en heeft een watervoorziening welke voor voldoende afkoeling zorgen tijdens warme dagen

Gaat dat wel allemaal goed in de bus?

De groep honden die meegaat, kent elkaar goed. Een nieuwe hond wordt vaak eerst apart voor in de bus meegenomen. Zodra deze gewend is aan de roedel en andersom kunnen ze gezellig samen achter in de bus. Dat gaat uitstekend. De bus is voorzien van een antislipvloer en goede ventilatie. Voor honden die onrustig zijn of liever alleen in een ruimte zitten is de bus voorzien van speciale reiskennels. Het is wel van belang dat de hond zich sociaal gedraagt ten opzichte van andere honden. Een zeer dominante of agressieve hond past vaak niet in de groep en kan helaas niet mee met de wandelingen.

Gaan de honden niet met elkaar vechten?

Elke hond kan wel eens een keer ruzie maken om een stokje of omdat hij/zij bijvoorbeeld jaloers is. Dit hoort ook bij het uitlaten van een roedel. `Gaat ie Mee` zal in een dergelijke situatie adequaat reageren door bijvoorbeeld een hond even apart te zetten of onder appèl te stellen. Iedere hond verwerft na verloop van tijd zijn plaats in de roedel. Dit levert over het algemeen geen enkel probleem op. De honden ravotten en spelen naar hartelust met elkaar. Een zeer dominante of agressieve hond die niet binnen de roedel past kan `Gaat ie Mee` helaas niet meenemen. `Gaat ie Mee` gaat daarom altijd eerst thuis een bezoek brengen aan de hond alvorens hij/zij meegaat. Op deze manier krijg je een eerste indruk en kom je meer te weten over het gedrag van de hond.

Verveelt dat niet dag in dag uit met die honden op pad?

Nee, het is zalig om met zo`n groep trouwe viervoeters door de natuur te lopen. Het is elke dag weer een genot. En saai is het zeker niet met zo`n groep uitbundige honden die samen genieten van een lekkere wandeling. Bovendien varieert de samenstelling van de groepen ook. Niet alle honden gaan vijf dagen per week mee.

Mijn hond heeft de neiging weg te lopen,kan hij/zij ook mee?

Ja `Gaat ie Mee` is in het bezit van een omheinde speelweide van ongeveer een hectare groot waar uw hond naar hartelust kan rennen, spelen, graven, snuffelen etc. etc.

Mijn hond is nog jong en mag (nog) niet een vol uur rennen of ravotten, kan hij/zij dan toch mee?

Ja `Gaat ie Mee` heeft een omheind terrein waar de gelegenheid is uw hond even een time-out tegeven zodat hij/zij het niet te dol kan maken en even tot rust kan komen.

Mijn hond is al op leeftijd en kan een intensieve wandeling niet meer aan, kan hij/zij ook mee

ja, omdat `Gaat ie Mee` een omheind terrein heeft kan uw hond zelf het tempo bepalen. Ook heeft `Gaat ie Mee` de gelegenheid uw hond even apart te zetten zodat hij/zij wat tot rust kan komen.

Wie is aansprakelijk als er iets gebeurt?

Iedere baas is aansprakelijk voor zijn eigen hond, ook wanneer deze wordt meegegeven aan een ander. Natuurlijk heeft `Gaat ie Mee` een eigen WA verzekering maar in beginsel is `Gaat ie Mee` niet aansprakelijk te stellen voor schade aan uw hond of door uw hond toegebracht. `Gaat ie Mee` doet natuurlijk haar uiterste best om ongelukken te voorkomen. Zowel honden als mensen zijn levende wezens. Dat betekent dat we niet perfect zijn en fouten kunnen maken. Het is van belang dat we ons dit blijven realiseren.

Wat doet `Gaat ie Mee` als een hond een verwonding oploopt of plotseling ziek wordt?

`Gaat-ie-Mee` kan eerste hulp bieden. Is de verwonding ernstig dan zal`Gaat ie Mee` meteen contact opnemen met de eigenaar en met de hond naar een dierenarts gaan.De kosten hiervan worden later in rekening gebracht bij de eigenaar van de hond.

Krijgt een hond op z`n terrein wel voldoende beweging?

Ja, de meeste honden gaan lekker met hun soortgenoten spelen, graven of rennen. Andere honden kiezen ervoor om met `Gaat-ie-Mee` op te lopen. Ook is er voldoende speelgoed in de vorm van flossen en ballen op het terrein aanwezig waar eventueel gebruik van gemaakt kan worden.

Moet de hond verplichte entingen hebben om mee te mogen?

Ja, `Gaat ie Mee` ziet er op toe dat alle honden jaarlijks de cocktail- en de kennelhoestenting ontvangen. Ook zal `Gaat ie Mee` gedurende de zomermaanden de baasjes attenderen op vlooien- en tekenbestrijdingsmiddelen.

Zijn er ook ergens foto`s en/of filmpjes van mijn hond te zien als hij/zij met `Gaat ie Mee` mee gaat?

Ja, op www.gaatiemee.blogspot.com worden wekelijks foto`s en filmpjes geplaatst waar u de avonturen van `Gaat ie Mee` kunt volgen.

Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u gewoon een afspraak maken? Bel me gerust op 06 - 5113 8812 of mail naar info@gaatiemee.nl.