UITLAATSERVICE — KENNISMAKINGSGESPREK

De eerste kennismaking met u en uw hond

Overweegt u om uw hond te laten uitlaten door `Gaat ie Mee` dan kunt u contact opnemen via telefoon of via e-mail. Vervolgens maak ik graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking bij u aan huis

Voor het kennismakingsgesprek breng ik een bezoekje aan het thuisfront van de hond. Ik wil graag u en uw hond beter leren kennen. Tijdens het gesprek vertel ik u alles over de wandelingen en de manier van werken van `Gaat ie Mee`. Ook stel ik u vragen over het gedrag van uw hond en of er speciale dingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden.

Past de hond in de wandelroedel?

Op deze manier probeer ik een beeld te vormen van uw hond en kijk ik of hij of zij binnen de wandelroedel past. Vaak adviseer ik de baas om een keer zelf met de hond mee te lopen met de uitlaatgroep. Op deze manier krijgt de hij/zij een goed beeld van de wandeling en kan ik het sociale gedrag van de hond in de groep beoordelen.

Aanmelding

Als alles klikt en duidelijk is krijgt u van mij de algemene voorwaarden en wordt u gevraagd om een aanmeldingsformulier in te vullen en te ondertekenen.

Wilt u ook een kennismakingsgesprek? Bel me gerust op 06 - 5113 8812 of mail naar info@gaatiemee.nl.