Funky frame 1 Doggy picture 1
Funky frame 2 Doggy picture 2
Funky frame 3 Doggy picture 3
Funky frame 4 Doggy picture 4
Funky frame 5 Doggy picture 5
Funky frame 6 Doggy picture 6
Klik op de foto om te vergroten

FOTOGRAFIE — ALGEMEEN

Hondenfotografie - foto`s laten maken van uw hond

Wilt u een mooie foto laten maken van uw hond of honden? Dan bent u bij Gaat ie Mee aan het juiste adres.

Honden zijn prachtige wezens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik al jaren met ze samenwerk en telkens weer opnieuw geniet van de vele mooie wandelingen die we maken.

Het plezier is alleen maar toegenomen sinds dat ik dagelijks met mijn camera in de aanslag ben. Om al die lieve viervoeters op de mooie, gevoelige, emotionele en grappige momenten vast te leggen. Dat ik daar soms letterlijk voor in de modder moet gaan liggen deert me niet, het eindresultaat is waar het om gaat.

Een foto is geslaagd als je het karakter, de uitstraling en de emotie van het dier kunt zien. De ogen spelen daarbij een grote rol, ze worden niet voor niets de spiegel van de ziel genoemd.

Honden fotograferen vraagt naast de juiste apparatuur en een geschikte locatie ook heel veel geduld. Belangrijk hierbij is dat de hond zich ontspannen voelt en hier komt mijn jarenlange ervaring met en de kennis over honden en hun gedrag zeer zeker van pas.

Gaat-ie-Mee kan óók voor u een fotosessie van uw hond maken. Het liefst fotografeer ik buiten en op locaties die ik zelf goed ken, ik weet dat daar het licht goed is en dat de honden er welkom zijn.

Ook weet ik verschillende locaties te vinden waar een hond die wegloopneigingen heeft veilig los gelaten kan worden. Zodat we niet met riemen hoeven te werken.

Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen locatie kiezen waarin uw hond het best tot zijn recht komt.

U bepaalt wat voor soort foto’s u wilt hebben ( actie, portret en/of groepsfoto’s). Na de fotosessie ontvangt u een cd met ongeveer 50 geselecteerde foto’s.

Met deze foto’s kunt u helemaal doen wat u zelf wilt U kunt ze bijvoorbeeld laten ontwikkelen, op canvas vastleggen, er visitekaartjes van laten maken, een kalender of ansichtkaarten. Mogelijkheden te over.

Het fotograferen van andere dieren zoals paarden, katten of konijnen behoort trouwens ook tot de mogelijkheden.

Wilt u ook een foto laten maken van uw hond of honden? U kunt me bellen op nummer 06 - 5113 8812. Of stuur een e-mail naar info@gaatiemee.nl.

Ricky van Hest