Caricature of Ricky van Hest

Over Hondenuitlaatservice Gaat ie Mee

Hondenuitlaatservice Gaat ie mee is een eenmansbedrijf dat wordt geleid door Ricky van Hest. Ik dus :-) Ik zal me even aan u voorstellen zodat u een beetje een beeld krijgt van de persoon achter Gaat ie Mee.

Met gepaste trots mag ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. In 1993 kreeg ik de unieke kans om de al bestaande hondenuitlaatservice Gaat ie Mee over te nemen.

Ik liep vroeger vaker met mijn eigen honden met de oprichtster van Gaat ie Mee mee. Na een aantal jaren verhuisde zij naar het buitenland en vroeg mij of ik haar hondenuitlaatservice over wilde nemen.

Van dat aanbod heb ik meteen gretig gebruik gemaakt. Ik werkte destijds in de gezondheidszorg en kon beide beroepen goed met elkaar combineren.

Nu houd ik mij fulltime bezig met Gaat ie Mee. Van maandag tot en met vrijdag ben ik dagelijks aan de wandel met de viervoeters en daar geniet ik optimaal van.

Naast de hondenuitlaatservice ben ik een erkend Kynologisch Gedragtherapeut voor honden met een probleemgedrag. Daarnaast hou ik me bezig met Reiki voor dieren en dierenfotografie.

Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot Ttouch coach, dit is een aanrakingsmethode die stress en pijn kan reduceren.

Zelf heb ik 4 schatten van honden. Ze heten Paco, Storm, Suerte en Woezel. Alle 4 waren het zwerfhonden in Spanje. Het is een erg gezellig kwartet dat heel tolerant is naar andere honden toe. Ze accepteren vrijwel alle honden in huis, in de bus en tijdens de wandeling. Natuurlijk gaan zij ook dagelijks mee de bossen in.

Kortom ik ben erg tevreden met Gaat ie Mee. Ik geniet elke dag met volle teugen van de wandelingen met de viervoeters en het geeft me veel voldoening als door toedoen van mijn therapie en/of reiki een hond weer beter in zijn/haar vel komt te zitten.

Dierenfotografie zorgt voor de kers op de slagroomtaart, het is een geweldige leuke bezigheid viervoeters op de gevoelige plaat vast te leggen. Mijn camera is dan ook een vast onderdeel van de Gaat ie Mee wandelingen.

Ricky van Hest